300x250

Je pro vás marcipánová hmota stále tak trochu neznámou surovinou, s níž nejste tak úplně zvyklí pracovat? Je důležité to konečně změnit a začlenit tuto surovinu do vaší kuchařské poličky. Díky ní bude totiž veškeré vaše zdobící snažení opravdu efektivní. Vaše dorty budou vypadat naprosto perfektně, jako by je zdobil zkrátka profesionál. Jak je to možné? Hlavní příčinou je hlavně to, že použití není vůbec náročné a poradit si s tím může prakticky i malé dítě. Stačí tedy vlastně jen trocha cviku a rázem budete moci vytvářet takové kreace, za které by se nemusel stydět ani zkušený cukrář.

Různé varianty

Velmi populární je vytvářet různé postavičky, tvary nebo různé symboly, které následně na dort umisťujete. Určitě byste měli ale pouvažovat i nad variantou, která se používá k něčemu trochu jinému, a to k potahu celého dortu. To znamená, že vámi upečený dort přetáhnete celý touto hmotou, čímž docílíte perfektně sjednoceného povrchu. Bude to vypadat velmi uhlazeně a opravdu pěkně, proto tomu dejte šanci, výsledek vás zajímavě překvapí.

" "
Nebraňte se novým surovinám
Ohodnoťte příspěvek